*Vinzatorul va face tot posibilul pentru a respecta conditiile de livrare specificate pe site, cu toate acestea, sunt posibile eventualele intarzieri in livrare, care pot aparea din cauza unor circumstante neprevazute (traficului aglomerat, conditiilor meteorologice, sarbatorilor de stat), si nu din vina vanzatorului.

*Riscul de pierdere accidentala sau deteriorare a produsului se transmite clientului din momentul cind acesta primeste produsul si semneaza in documentele care confirma livrarea.

*Costul de transport este calculat individual pentru fiecare comanda, in functie de zona si metoda de livrare, si, uneori, in functie de metoda de achitare, si este specificat dupa inregistrarii comenzii pe site.

*In momentul livrarii, produsul este transmis clientului sau persoanei denumite in calitate de destinatar al comenzii. Daca persoana este incapabila sa obtina produsul, produsul se transmite persoanei care este gata sa dea detalii cu privire la comanda (numarul de origine si / sau numele complet al destinatarului) si sa achite complet comanda catre persoana care efectueaza livrarea, in cazul in care aceasta nu a fost achitata pe site.

*La primirea comenzii, clientul trebuie sa verifice aspectul exterior si ambalajul produsului, numarul de produse in comanda, integritatea.